Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Teens Night „Lavirint: Lek smrti"


četvrtak, 25.01. u 20h

Pokloni i mnogo zabave za sve posetioce u bioskopima Cineplexx!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Treći i poslednji nastavak naučno-fantastičnog hita „Lavirint” pod nazivom „Lek smrti” zasnovanom na romanu Džejmsa Dašnera, biće prikazan u četvrtak 25. januara od 20 časova u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš i Cineplexx BIG Beograd u okviru Teens night događaja.
U novoj avanturi, Tomas predvodi grupu odbeglih ledinaša u njihovu poslednju i najopasniju misiju do sad. Kako bi spasili prijatelje, moraju da provale u legendarni Poslednji grad, lavirint pod kontrolom misteriozne i moćne organizacije „WCKD“, za koji će se ispostaviti da je najsmrtonosniji od svih do sad. Ko uspe da preživi, dobiće odgovore na sva pitanja koja su ledinaši postavljali od prvog momenta kada su stigli u lavirint.
Većina glumaca iz prošlog dela filma glumi u nastavku, uključujući i Dilana O'Brajana, zvezdu serije „Mladi vukodlak“, uprkos povredi koju je zadobio na snimanju filma. Pored njega, gledaćemo i Kaju Skodelario, Tomasa Brodi-Sangstera, Dekstera Dardena, Natali Emanuel, Đankarla Esposita i druge.

Najsrećnije posetioce bioskopa Cineplexx očekuju pokloni u vidu GlobalTel Pre Paid SIM kartice sa po 8 GB interneta kompanije Globaltel, dok su specijalna iznenađenja pripremili i izdavačka kuća Urban reads i Prirodnjački muzej iz Svilajnca.
Sve ljubitelje „ledinaša” obradovaćemo poklon primerkom magazina Hej! uz kupljenu ulaznicu, dok će podršku događaju pružiti i Red Bull.

Karte za Teens night i film „Lavirint: Lek smrti” uveliko su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx.

Čekamo vas na još jednom događaju posvećenom tinejdžerima u bioskopima Cineplexx uz najnapetiji i najuzbudljiviji deo trilogije na velikom platnu!

Lavirint: Lek smrti

Poslednji deo čuvene trilogije, "Lavirint: Lek smrt", u režiji Vesa Bola.

Lavirint: Lek smrti