Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

TRAŽE SE NAJLJUBIMCI BIOSKOPA CINEPLEXX!


SUBOTA 8. JUN I NEDELJA 9. JUN

Prijavite svog ljubimca na konkurs.
Družimo se 8. juna od 15 časova ispred UŠĆE šoping centra i 9. juna u 12 časova ispred centara bioskopa Cineplexx u Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu!

detalji

Zajedno sa Taramount filmom, organizovaćemo u subotu 8. juna u Beogradu i u nedelju 9. juna u Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu veselo druženje, na koje su svi ljubitelji životinja pozvani!

Ako vaš ljubimac ponašanjem ili likom podseća na junaka iz filma ,,Tajne avanture kućnih ljubimaca”, prijavite ga jer tražimo dvojnike likova iz filma i dovedite u subotu 8. juna u 15 časova na plato ispred UŠĆE Shopping Center u Beogradu ili 9. juna u 12 časova kod košarkaških terena ispred šoping centra Promenada u Novom Sadu, na platou Shopping Centra Plaza u Kragujevcu i u okviru STOP SHOP ritejl parka u Nišu.

Prijave možete poslati u DM zvaničnih Instagram i Facebook stranica bioskopa Cineplexx, Cineplexx Promenada ili Taramount Film-a. Pošaljite nam ime i sliku ljubimca, vaša imena i grad za koji se prijavljujete.

Za pobednike u svim kategorijama obezbeđene su super nagrade, promotivni materijali iz filma i hrana za ljubimce koju obezbeđuju Whiskas i Pedigree!

U Beogradu ćemo 8. juna pored dobrog druženja uraditi i nešto plemenito! Zajedno sa partnerima iz Veterine Beograd pomoći ćemo da neki krzneni drugari pronađu novi dom i ljude koji će sa njima deliti ljubav. Domaćin ovom druženju biće jedan od najduhovitijih ljudi sa javne scene, Inspektor Blaža.

U Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu vas 9. juna očekuje i druženje na kreativnim radionicama za decu u okviru dobro poznatog ,,Porodičnog dana“ koji Cineplexx organizuje za svoje najmlađe!

Karte za projekcije filma su uskoro u prodaji!

pets