Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

TOP GUN NIGHT


SREDA, 25. MAJ OD 20 ČASOVA


Kultna rečenica ,,Vežite se, polećemo“ dobija potpuno novi smisao!

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Kultni film ,,Top Gan“ iz 1986. godine konačno je dobio svoj nastavak, a sve one koji sa nestrpljenjem očekuju da saznaju šta se desilo sa Pitom Mičelom nakon više od 30 godina, Cineplexx bioskopi pripremili su specijalno TOP GUN VEČE uz film ,,Top Gan: Maverik“, sjajne poklone partnera događaja i sve to uz kviz poznavanja filma i poklon originalni poster filma!

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa!

Naši gosti imaće priliku da uz profesionalce provere koliko dobro poznaju prvi deo filma i tako osvoje neke od vrednih poklona koje smo pripremili. Piće dobrodošlice biće sjajna uvertira za nezaboravno veče u svim Cineplexx bioskopima.

Za sjajnu zabavu u Cineplexx UŠĆE, Cineplexx Niš i Cineplexx Promenada bioskopima pobrinuće se profesionalci Pab Kviza!
U svakom od ovih bioskopa, gosti će, po ulasku u salu dobiti instrukcije za učestvovanje, sa pravilima i detaljima kviza, od kviz mastera. Kviz na temu poznavanja kultnog filma „Top Gun“ može vas dovesti do sjajnih nagrada koje smo pripremili za vas! Vaše je samo da se udobno smestite u sedišta i u iščekivanju nastavka filma na velikom platnu, sjajno se i zabavite.

Priznaćete, prva asocijacija na pomen filma Top Gan, svakako su legendarne i uvek moderne Ray Ban naočare. Zbog toga je partner Cineplexx Niš bioskopa – OPTIPLAZA, a partner Cineplexx UŠĆE Shopping Center i Cineplexx Promenada bioskopa – YASON. Oni su obezbedili za najbolje učesnike kviza po jedan par baš ovih – Ray Ban aviator naočara. Optiplaza će svakom gostu u Nišu pokloniti i vaučer u vrednosti od 1.500 dinara za kupovinu u njihovoj radnji. Drugoplasirani u kvizu će osvojiti paraglajding u Nišu, u Novom Sadu Tedi Aviator School poklanja promo let sportskim avionom, a u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu Balkan Helicopters poklanja panoramsko letenje. U svakom od ova tri bioskopa, trećeplasirani će osvojiti specijalno VIP bioskopsko iskustvo koje uključuje najbolja sedišta, kokice i piće za dvoje za film po želji.


Nakon više od 30 godina služenja u mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pit „Maverik” Mičel je tamo gde i treba da bude. Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvek spustilo na zemlju. Kada je počeo da podučava vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve nijedan živi pilot nikada još nije video, Maverik sreće poručnika Bredlija Bredšoa čiji je nadimak „Ruster”, sina Maverikovog pokojnog prijatelja i oficira za presretanje radara poručnika Nika Bredšoa, zvanog „Gus”.
Suočavajući se sa neizvesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti, Maverik se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahteva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete.

Ne propustite TOP GUN VEČE u svim Cineplexx bioskopima, u sredu 25. maja od 20 časova i budite deo nezaboravnog doživljaja. Ulaznice su uveliko u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa!

Top Gan - Maverik

Jedna od filmskih priča koja je obeležila živote mnogih od nas i značajno uticala na veoma uspešnu karijeru jedne od najvećih holivudskih zvezda, Toma Kruza, dobila je svoj nastavak!

Top Gan - Maverik