Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

TOP GUN IMAX PREMIJERA


UTORAK, 24. MAJ OD 20 ČASOVA

Snimljen za IMAX, premijerno u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu!

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Film koji smo čekali 36 godina, svoju premijeru pred domaćom publikom imaće u utorak, 24. maja od 20 časova u IMAX Sali Cineplexx Galerija Belgrade bioskopa.

Ulaznice su uveliko u prodaji na blagajni bioskopa.

Ne propustite priliku da se i vi nađete među najiskrenijim ljubiteljima filma i uživate u spektakularnim scenama snimljenim specijalno za IMAX, iskrenim i pomalo nostalgičnim emocijama, fantastičnoj muzici i neverovatnom glumačkom talentu dobro poznatih, ali i nekih novih, mladih lica koja nose ovu filmsku priču.


Nakon više od 30 godina služenja u mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pit „Maverik” Mičel je tamo gde i treba da bude. Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvek spustilo na zemlju. Kada je počeo da podučava vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve nijedan živi pilot nikada još nije video, Maverik sreće poručnika Bredlija Bredšoa čiji je nadimak „Ruster”, sina Maverikovog pokojnog prijatelja i oficira za presretanje radara poručnika Nika Bredšoa, zvanog „Gus”.
Suočavajući se sa neizvesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti, Maverik se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahteva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete.

Budite deo neverovatne atmosfere na IMAX premijeri u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu, koja prati ovaj film, u kome glavnu ulogu tumači neponovljivi Tom Kruz u ulozi Pita Mičela. Svoju ulogu Toma ,,Ajsmena“, reprizira Val Kilmer. U ostalim ulogama našli su se Dženifer Koneli, Džon Hem, Ed Heris i drugi. Film je režirao Džozef Kosinski.

Top Gan - Maverik

Jedna od filmskih priča koja je obeležila živote mnogih od nas i značajno uticala na veoma uspešnu karijeru jedne od najvećih holivudskih zvezda, Toma Kruza, dobila je svoj nastavak!

Cineplexx Galerija Beograd:

Ovaj događaj je prošao.

Top Gan - Maverik