Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

TEENS NIGHT „ESCAPE ROOM: BEZ IZLAZA”


ČETVRTAK 19. AVGUST

Kakav si u rešavanju zagonetki? Nadajmo se dobar, jer će ti ova veština biti neophodna na Teens night događaju uz film „Escape room: Bez izlaza” u svim Cineplexx bioskopima!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Svako od njih je već jednom učestvovao u ovoj smrtonosnoj igri. Ali istorija se ponavlja.
Saznaj kako se nastavlja njihova priča u zamršenoj zagonetki koju je postavio reditelj Adam Robitel na Teens night događaju koji će se održati 19. avgusta u Cineplexx bioskopima uz film ,,Escape room: Bez izlaza“. Naš partner Pin Escape Rooms će najsrećnije posetioce obradovati poklon vaučerom u svakom beogradskom Cineplexx bioskopu za escape room iskustvo. Preostali posetioci će uz ulaznicu ostvariti 10% popusta na neku od igara u Pin Escape Rooms-u. Najsrećnije u Cineplexx Niš bioskopu, vaučerima će obradovati ,,Escape room Niš“.

Nova priča prati šestoro neznanaca koji dolaze u situaciju koja izmiče njihovoj kontroli i koji moraju da se udruže da bi otkrili tragove koji će ih spasiti ili će umreti. U potpuno novim okruženjima, oni shvataju da je svako od njih već jednom učestvovao u toj smrtonosnoj igri. Film u sebi ima elemente ranije izašlih horora kao što su filmovi The Cube, Saw ili Cabin in the Woods što nisu nimalo loše reference sa malim dodatkom naučne fantastike u odnosu na dizajn i na sveprisutnu kontrolu nad protagonistima filma.

Uključi vijuge, prati tragove i veruj samo sebi. Srećno!

Karte su u prodaji!

Escape Room 2 - Bez izlaza

Zamršene zagonetke i uzbuđenja u sobi za beg koje je postavio reditelj Adam Robitel.

Escape Room 2 - Bez izlaza