Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

TEENS NIGHT „READY PLAYER ONE”


Četvrtak 29. MART OD 19:30 ČASOVA

Neponovljivi Stiven Spilberg donosi nam na veliko platno avanturu zasnovanu na istoimenom bestseleru. Ne propustite Teens night događaj u svim bioskopima Cineplexx!

Karte su prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Višestruko Oskarom nagrađivani režiser, Stiven Spilberg, donosi nam najnoviju naučnofantastičnu avanturu, zasnovanu na istoimenom bestseleru Njujork tajmsa „Ready Player One”, koji će biti prikazan u četvrtak 29. marta na Teens night događaju u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš.
Fantastična pustolovina „Ready player one” prati priču tinejdžera Vejda koji svoje dane provodi igrajući OASIS. Vejd ima želju da iz sumornog sveta pobegne u globalnu mrežu virtuelne utopije gde korisnici vode idilične alternativne živote. Kada ekscentrični multimilijarder i tvorac igrice Džejms Halidej umre, u testamentu ostavi svoje bogatstvo onome ko pobedi u dobro smišljenom lovu na blago. Koristeći svoj avatar, Vejd će u trci za blagom morati da se suprotstavi moćnim protivnicima koji ga neće prestati napadati i u stvarnom svetu.

Pre početka filma te vodimo na uzbudljivo putovanje u virtualnu realnost, imaginaran svet Eos-a i Overwatch-a uz zabavu za sve posetioce koju je u svim bioskopima Cineplexx pripremio Computerland! Očekuju vas i pokloni na događaju!

Ne propustite najnovije ostvarenje Stivena Spilberga i uživajte u iznenađenjima koje su vam pripremili bioskopi Cineplexx! Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx!
Ready player one

Nova avantura legendarnog reditelja i višestrukog oskarovca Stiven Spilberg, baziran na istoimenom bestseleru Ernesta Klinea.

Ready player one