Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

STAR WARS NA VIVA VOX NAČIN EKSKLUZIVNO U CINEPLEXXU


13. decembra od 18:30 časova

Viva Vox koncertnim spektaklom otvara premijeru filma „Star Wars: Poslednji džedaji” u bioskopu Cineplexx Delta City.

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Nema ništa lepše nego kada se sretnu film i muzika. U susret najiščekivanijem filmu godine, najpopularniji hor u Srbiji, Viva Vox, će ekskluzivno u bioskopu Cineplexx Delta City 13. decembra od 18:30 časova po prvi put uživo predstaviti fanovima planetarno popularnog hita najpoznatije numere iz Star Wars serijala. U jedinstvenom aranžmanu, samo svojim glasovima i uz pratnju beatbox-a, ovaj horski spektakl će otvoriti premijeru jedne od najpopularnijih filmskih franšiza u istoriji – „Star Wars: Poslednji Džedaji”.

Ali to nije sve. Viva Vox je spremio i novi spot, koji će oživeti Džedaje, princezu Leju, Dart Vejdera, R2D2 i ostale omiljene likove, a teme poput „The Imperial March“ i „Duel of the Fates“ još jednom će gledaoce i slušaoce naterati da se zapitaju da li je sve to moguće izvesti samo glasom.

Viva Vox već godinama na njima svojstven način obrađuje pesme koje je teško zamisliti bez instrumentalne pratnje. „Godinu smo započeli filmskom muzikom, obradom oskarovskog filma „La La Land“, pa smo želeli da tako i završimo 2017. godinu, obradom klasika svih generacija“, kažu iz Viva Vox-a.

Premijerno izvođenje muzike iz Star Wars filmova je u sredu, 13. decembra, u 18.30 časova u bioskopu Cineplexx Delta City, a novi spot biće dostupan na internetu dan ranije, u utorak, 12. decembra.

Star Wars: Poslednji Džedaji

Rej je zakoračila u jedan veći svet u „Star Wars – Buđenje Sile“ i nastaviće svoje epsko putovanje s Finom, Poom i Lukom Skajvokerom u sledećem poglavlju Star Wars sage.

Cineplexx Delta City:

Ovaj događaj je prošao.

Star Wars: Poslednji Džedaji