Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Specijalna projekcija filma „MOJ ŽIVOT KAO TIKVICA“


12. mart u 14:50 časova

Druženje sa glumcima filmskog ostvarenja koje inspiriše u bioskopu Cineplexx Delta City!

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Pozivamo vas na specijalnu projekciju animiranog filma „Moj život kao Tikvica”, koja će se održati 12. marta u bioskopu Cineplexx Delta City od 14:50 časova.

Ova fantastična animirana pustolovina bila je u ovogodišnjoj trci za Oskara za najbolji animirani film, nominovana je za nagradu “Zlatni globus”, i dobitnik je nagrade publike na Festivalu animiranog filma u Anesiju.

U ovom filmskom ostvarenju simpatičan dečak Tikvica i njegovi drugari otkriće da brojne nesreće i život u sirotištu ne moraju da definišu nečiji život. Kada tragičnim spletom događaja izgubi majku, maleni Tikvica ostaje sam na svetu. Simpatičan policajac Rade odvodi ga u dom punom dece koja su takođe ostala bez roditelja. Isprva zastrašen neobičnim, i ponekad surovim mestom, Tikvica vremenom pronalazi novu porodicu i iskrenu ljubav.

Publiku će na projekciji pozdraviti glavni akteri sinhronizovanog animiranog filma: Vuk Bulatović, Marko Vukomanović, Marija Simović, Ivan Pavličić, Dimitrije Nikolić, Ivona Ilić, Katarina Kovačević, Dragan Vujić Vujke, Velentina Pavličić, Dušica Novaković, Iva Stefanović, Milan Antonić.

Moj život kao Tikvica

Ikar sa devet godina ostaje bez samohrane majke nakon čega sirotište postaje njegov novi dom. Kao novajlija sa neobičnim nadimkom Tikvica, Ikar postaje laka meta dežurnog dečaka siledžije u domu.

Cineplexx Delta City:

Ovaj događaj je prošao.

Moj život kao Tikvica