Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Specijalna projekcija filma „Biser Bojane“ u Kragujevcu


17. februar u 20:30h

Ne propustite druženje sa ekipom filma „Biser Bojane“ u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Specijalna projekcija filma “Biser Bojane” sa posetom ekipe filma, održaće se u petak, 17.februara u 20:30h u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza. Režiju ove akcione komedije, sa Milutinom Mimom Karadžićem, Slavenom Došlom, Vanjom Mandić, Andrijom Miloševićem i Mirom Banjac u glavnim ulogama potpisuje reditelj Milan Karadžić.

Đorđe Popović (Slaven Došlo), mladi lekar iz Beograda, dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Đorđe veruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom
On odlazi u Crnu Goru i usput upoznaje Lolu (Vanju Nenadić), mladu lekarku i ćerku policijskog inspektora., koja putuje na Adu Bojanu.

Nikola Popović (Mima Karadžić), nakon višegodišnje robije izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi na kratko u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama. Nikolu očekuje „vruć“ doček policije i bivših partnera zainteresovanih za dijamante. Spreman na sve, ali ne i na susret sa sinom nakon dvadeset pet godina. Sa druge strane, Đorđe, koji očekuje susret sa ocem, ne očekuje da će mu se na ovom putovanju dogoditi ljubav. Nikola se ne snalazi u ulozi oca i želi što pre da se vrati u Trst, starom načinu života. Splet događaja, kalambur tokom jurnjave za dijamantima a posebno ljubav prema sinu, presudno će uticati da Nikola ostane na Adi Bojani i započne novi život.

Karte su u prodaji!

Biser Bojane

Đorđe Popović (Slaven Došlo) , mladi lekar iz Beograda, dobija anonimni poziv da upozna oca.

Cineplexx Kragujevac Plaza:

Ovaj događaj je prošao.

Biser Bojane