Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

SPECIJALNA PROJEKCIJA FILMA „PEĆINCI”


Subota, 10. februar u 16:15

Ne propustite specijalnu projekciju animiranog ostvarenja „Pećinci“ i pozdravite jutjubera Dex Rock-a i deo ekipe filma koja učestvuje u sinhronizaciji.

Samo u bioskopu Cineplexx Delta City!

Ulaznice u prodaji!

Detalji

Specijalna projekcija urnebesne praistorijske avanture „Pećinci“, će se održati u subotu 10. februara u 16:15 časova u bioskopu Cineplexx Delta City. Domaćin večeri biće poznati jutjuber Dex Rock i deo ekipe filma sinhronizacije, koji će pozdraviti publiku i fotografisati se sa posetiocima.

Nova animacija četvorostrukog oskarovca Nika Parka, napravljena je u poznatom Aardmanovom animacijskom stilu. Smeštena u doba praistorije, kada su opasne zveri i dlakavi mamuti gospodarili zemljom, prati pećinskog čoveka koji zajedno sa svojim najboljim prijateljem, divljom svinjom Hognobom, pokušava da ujedini njihovo pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja koji im prete.

Glumci koji učestvuju u sinhronizaciji: Vladislava Đorđević, Jovana Stipić, Tomaš Sarić, Peđa Damjanović, Jelena Jovičić, Stevan Pjale, Marko Gvero, Marko Markovic, Jelisaveta Karadzic i Uroš Jovčić.

Karte za specijalnu projekciju filma su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Delta City.