Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

SVETA PETKA NA SPECIJALNOJ PROJEKCIJI U CINEPLEXXU NIŠ


Petak, 9. SEPTEMBAR
OD 20 ČASOVA


Ulaznice za dugoočekivani film Sveta Petka u prodaji su na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Ovaj događaj je prošao.

DETALJI

Specijalna projekcija filma ,,Sveta Petka: Krst u pustinji“ biće održana u Cineplexx Niš bioskopu u petak, 9. septembra od 20 časova. Gostima bioskopa pokloniće se deo autorske i glumačke ekipe, nakon filma.

Ulaznice su uveliko u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.


Pobožna devojka Paraskeva, napušta svoj život među ljudima u gradu Konstantinopolju i odlazi u Jordansku pustinju gde provodi narednih 40 godina svog života boreći se sa iskušenjima, gresima i unutarnjim demonima. Pratimo njen put od obične devojke do najvoljenije i najpoštovanije Svetiteljke Pravoslavlja. Bočna priča nam govori o dve žene (arapkinji Zejnebi iz beduinskog plemena i Paraskevi) koje potiču iz različitih kulturnih, socijalnih i verskih sredina, ali dele iste ljudske emocije, vrednosti i stvaraju neobično prijateljstvo svojim čistim srcima. Tokom boravka u pustinji, Zejneba je Paraskevin jedini prijatelj, ali i ogledalo i odraz spoljnjeg sveta koji je Paraskeva napustila.

Ova priča nam govori kako ljudi mogu da pobede svoje slabosti. Teme filma su univerzalna moralna pitanja čovečanstva, što ga čini aktuelnim i danas, bilo gde na svetu.

U glavnim ulogama našli su se Milena Predić, Milica Stefanović, Filip Hajduković, Jadranka Selec, Daniel Sič, Branislav Tomašević, Andrej Šepetkovski i Mladen Sovilj.

Ne propustite da među prvima pogledate film koji je nastao po istinitoj priči i romanu ,,Petkana" Ljiljane Habjanović Đurović.

Ulaznice su u prodaji na na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Sveta Petka - Krst u pustinji

Film je nastao po istinitoj priči i romanu "Petkana" Ljiljane Habjanović Đurović.

Cineplexx Niš:

Ovaj događaj je prošao.

Sveta Petka - Krst u pustinji