Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

SVEČANA PREMIJERA FILMA „ČUVARI FORMULE“


UTORAK 24. OKTOBAR U 21 ČAS


Zbog ogromnog interesovanja otvorena je još jedna projekcija sa početkom u 21.15h!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Nakon velikih uspeha na međunarodnim festivalima u Lokarnu i Sarajevu, svečana premijera filma Dragana Bjelogrlića „Čuvari formule“ biće održana u utorak, 24. oktobra u Cineplexx Galerija bioskopu. Prva projekcija od 21 čas je već rasprodata i zbog velikog interesovanja publike otvorena je još jedna projekcija sa početkom od 21.15h.

U jeku hladnoratovske krize, grupa naučnika u Institutu Vinča sprovodi tajni projekat koji predvodi profesor Dragoslav Popović.

Sticajem nepredviđenih okolnosti, oni bivaju izloženi smrtonosnoj dozi zračenja, zbog čega ih jugoslovenska tajna policija odvodi na lečenje u Kliniku Kiri u Parizu. Francuski doktorski tim na čelu sa profesorom Žoržom Mateom zaključuje da je njihovo stanje kritično i da su im dani odbrojani. On predlaže da se po prvi put u istoriji izvede delikatna i neizvesna intervencija. Da li je u pitanju eksperiment nad živim ljudima ili on zaista želi da im pomogne – postaje mučno pitanje za jugoslovenske naučnike.

Film je urađen po motivima romana profesora Gorana Milašinovića "Slučaj Vinča", a u glavnim ulogama su Radivoje Raša Bukvić, Predrag Miki Manojlović, Dragan Bjelogrlić, kao i proslavljeni francuski glumci Aleksis Manenti, Olivije Bartelemi i An Sera.

Posetioce će, nakon premijere, pozdraviti deo autorske i glumačke ekipe filma.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx Galerija bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Čuvari formule

U jeku hladnoratovske krize, grupa naučnika u Institutu Vinča sprovodi tajni projekat koji predvodi profesor Dragoslav Popović.

Cineplexx Galerija Beograd:

Ovaj događaj je prošao.

Čuvari formule