Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

SVEČANA PREMIJERA ,,HEROJI HALIJARDA”


ČETVRTAK, 12. OKTOBAR
OD 19 ČASOVA


Deo autorske I glumačke ekipe u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu.

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Svečana premijera novog domaćeg ostvarenja Radoša Bajića, ,,Heroji Halijarda” održaće se u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu, u četvrtak 12. oktobra od 19 časova.

Gostima Cineplexx bioskopa, nakon projekcije predstaviće se deo autorske i glumačke ekipe.

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa I putem aplikacije CineplexxRS.


U proleće 1944, u trenutku završnice Drugog svetskog rata, u jednom srpskom selu u toku je najveća pojedinačna akcija spasavanja američkih i savezničkih pilota u istoriji svetskog vazduhoplovstva, poznata kao „Operacija Halijard“. U pozadini ovog istorijskog događaja odvija se priča o tri brata Jovića i njihovoj porodici, razapetoj između suprotstavljenih ideologija. Dok se Mirko bori u odredima Jugoslovenske vojske u otadžbini, Sreten se pridružio partizanima. Ilija, najmlađi muški naslednik, koga otac želi da sačuva, rastrzan je između dve strane. Saga o njima i njihove individualne tragične sudbine predstavljaju paradigmu srpske nacionalne tragedije, bratoubilaštva i ideoloških raskola, koji ceo jedan narod odvode u sunovrat.

U glavnim ulogama našli su se Žarko Laušević, Petar Božović, Nela Mihailović, Nikola Rakočević, Radovan Vujović, Steven William Moore, Čubrilo Čupić i Nina Nešković. Režiju potpisuje Radoš Bajić.

Ne propustite svečanu premijeru filma ,,Heroji Halijarda” u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu u četvrtak 12. oktobra od 19 časova.

Heroji Halijarda

U proleće 1944, u trenutku završnice Drugog svetskog rata, u jednom srpskom selu u toku je najveća pojedinačna akcija spasavanja američkih i savezničkih pilota.

Cineplexx BIG Kragujevac:

Ovaj događaj je prošao.

Heroji Halijarda