Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

STIŽE „LOVAC NA ČUDOVIŠTA“


OD 25. FEBRUARA

U prodaji su karte za novu avanturu i film „Lovac na čudovišta“!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Poznata video igra dobija svoju verziju na velikom platnu!
Uz velika čudovišta i uzbudljivu akciju, možeš maksimalno da se uživiš u ovaj fantastični svet. Ako želiš da saznaš kako izgleda jedan svet pored našeg – svet opasnih i moćnih čudovišta koja vladaju svojom smrtonosnom žestinom – ne smeš da propustiš ovaj film.

Da bi akcija bila još realnija, tu je Dolby Atmos tehnologija u Cineplexx Galerija Belgrade i Cineplexx BEO Shopping Center bioskopima, gde ćeš uz najrealniji zvuk i RealD Ultimate platno biti nikad bliži ovim čudovištima. A MX4D tehnologija u Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskopima će ti pomoći da potpuno utoneš u ovaj fantastični svet.

Tokom neočekivane peščane oluje, kapetan Artemis (Mila Jovović) i njena jedinica (Ti Haris, Megan Gud, Dijego Boneta) bivaju prebačeni u novi svet i šokirani otkrićem da je nepoznato okruženje stanište ogromnih i užasavajućih čudovišta koja su otporna na njihova vatrena oružja. U očajnićkoj bici za opstanak, jedinica nailazi na misterioznog Lovca (Toni Đa), čije jedinstvene veštine omogućavaju da ostane jedan korak ispred moćnih stvorenja. Dok Artemis i Lovac postepeno grade međusobno poverenje, ona otkriva da je on deo tima koji vodi Admiral (Ron Perlman). Suočavajući se sa opasnošću tako velikom da preti uništenju sveta za koji znaju, hrabri ratnici kombinuju jedinstvene sposobnosti i udružuju se zarad krajnjeg obračuna.

Karte su u prodaji!

Lovac na čudovišta

Pored našeg sveta, postoji drugi - svet opasnih i moćnih čudovišta koja smrtonosnom žestinom vladaju univerzumom.

Lovac na čudovišta