Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

STAR WARS VIKEND U UŠĆU


SUBOTA 21. DECEMBAR I NEDELJA 22. DECEMBAR

Cineplexx bioskop i UŠĆE Shopping Center organizuju vikend za obožavaoce filma STAR WARS sage!

Ovaj događaj je prošao.

DETALJI

Svi posetioci UŠĆE Shopping Center-a i fanovi filmske sage koja traje već više od 40 godina, ovog vikenda će imati priliku da se podsete svih zanimljivosti i likova koji su prošli kroz STAR WARS univerzum. Ako si džedaj, stormtruper ili možda mandalorijan, dođi da to pokažeš svojim znanjem u kvizu koji će nas sprovesti kroz STAR WARS svet. Da li pripadaš mračnoj ili svetloj strani?
Očekuje te vikend u društvu omiljenih likova, prilikom kog ćeš imati priliku da napraviš odlične fotografije i odgovoriš na pitanja osmišljena za prave poznavaoce poznate sage.

U subotu od 17 časova kreće putovanje kroz udaljenu galaksiju sa svim tvojim omiljenim likovima, a u 18 časova, čeka te kviz koji će testirati koliko zaista znaš o ovoj legendarnoj sagi. Darko Ivić i Stevan Filipović pobrinuće se da samo najbolji prođu dalje i dobiju nagrade naših sponzora (nikad nije dosta Star Wars suvenira).

U nedelju od 12 časova dođi da napraviš fotografiju za pamćenje sa svim likovima koji su ti možda promakli u subotu.

U susret poslednjem delu priče koja je obeležila generacije, ovekovečićemo dešavanjem koje će nas sprovesti kroz niz delova i epizoda, a tako nas podsetiti na neverovatan sadržaj STAR WARS univerzuma. Budi deo epskog putovanja kroz daleku galaksiju, a najveći poznavalac će biti i nagrađen od strane naših sponzora. Druži se sa mandalorijanima, sitovima, džedajima, ali možda osetiš i tamnu silu kojom zrači samo Dart Vejder.

Svakako, za sve one koji budu želeli da ostanu u svom omiljenom okruženju i nakon vikenda inspirisanog mračnom i svetlom silom, moći će da pogledaju zaključak iskonske sage o Skajvokerima, u kome će se roditi nove legende i u kome konačna bitka za slobodu tek sledi. U bioskopu Cineplexx na repertoar stiže još jedno udruženje snaga Lucasfilma i reditelja Džej Džej Abramsa kako bi publiku poveli na epsko putovanje kroz daleku galaksiju u filmu „Star Wars – Uspon Skajvokera”.

Neka sila bude sa tobom na STAR WARS vikendu!

Star Wars - Uspon Skajvokera

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

Ovaj događaj je prošao.

Star Wars - Uspon Skajvokera