Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Belgrade
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

STAND UP NASTUP NEŠE BRIDŽISA


17. NOVEMBAR CINEPLEXX BIG KRAGUJEVAC
18. NOVEMBAR CINEPLEXX NIŠ


Zbog velikog interesovanja, ponavljamo stand up nastup Neše Bridžisa!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

DETALJI

Publika u Kragujevcu i Nišu oduševljena je nastupom našeg najpoznatijeg stand up komičara Nenada Danilovića, poznatijeg kao Neša Bridžis. Karte su rasprodate u rekordnom roku, a zbog velikog interesovanja, Cineplexx BIG Kragujevac ugostiće ponovo ovog sjajnog komičara u sredu 17. novembra od 20 časova, a Cineplexx Niš bioskop u četvrtak, 18. novembra od 20 časova.

Ulaznice po ceni od 800 dinara, uveliko su u prodaji su na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.


Strah, prastari neprijatelj čoveka, koliko nas gura napred i ukazuje na potencijalnu opasnost za koju moramo biti spremni, tako nas i blokira i parališe ako se predugo zadrži u nama. Neša nam kroz ovu predstavu ukazuje na razliku izmedju realnog i nerealnog straha kroz lična iskustva, satirično iz prve ruke objašnjava prevazilaženje raznoraznih životnih situacija u kojima se i sam našao. Predstava ,,F40.01" je zapravo Nešina dijagnoza,a koja je vaša dijagnoza saznajte dolaskom na predstavu , gde će upravo Neša pokušati da vam razbije strahove i učiniti da na njih gledate iz jednog potpuno novog ugla i da sa predstave odete sa totalno drugačijim pogledom na strah.

Za sve one koji su propustili ovaj jedinstveni sadržaj a koji žele da se dobro nasmeju uz satiričan prikaz Nešine dijagnoze, Cineplexx BIG Kragujevac i Cineplexx Niš bioskopi očekuju vas na stand up nastupu Neše Bridžisa.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Neša Bridžis - Život