Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

SPECIJALNE PROJEKCIJE FILMOVA SA FEST-A

OD 1. DO 5. MARTA U BIOSKOPU CINEPLEXX NIŠ

Ostvarenja domaće kinematografije prikazana na ovogodišnjem 47. FEST-u na specijalnim projekcijama u bioskopu Cineplexx Niš.

Ovaj događaj je prošao.

DETALJI

Na ovogodišnjem 47. FEST-u, biće prikazana ostvarenja domaće kinematografije, a u okviru čijih specijalnih projekcija će publika u bioskopu Cineplexx Niš imati priliku da upozna neke od glavnih aktera ovih naslova.

Projekcija filma „Reži” zakazana je za petak 1. mart od 20:30 časova. Film prati priču jednog običnog dana u životu tinejdžerke, u kojem sve što je izgledalo kao luda i vesela avantura polako prerasta u noćnu moru sa ožiljcima za ceo život.
Publici će se na kraju projekcije pokloniti glavni akteri filma, među kojima Đurđina Radić, Miloš Ivanović, Nikola Petrović, Aleksandar Ranković, Predrag Vasić i reditelj filma Kosta Đorđević.

Specijalna projekcija filma „Poslednji Srbin u Hrvatskoj” zakazana je za subotu 2. mart od 20:30 časova. Radnja filma dešava se u Hrvatskoj, sedam godina nakon bankrota. I dok se ljudi bave klasnim razlikama, na globalnom nivou vodi se još veća borba – voda je postala dragocenija od nafte. Da bi je se domogli, moćnici ne prezaju od toga da zarate, pa čak ni da ubace zombi-virus.

Film „Šavovi” koji je inspirisan svedočenjem beogradske krojačice koja je skoro dve decenije tražila svog ,,mrtvog sina” biće prikazan u utorak 5. marta od 20:30 časova. Dok vodi borbu sa upravom bolnice, lekarima, sudovima i opštinskim zvaničnicima kako bi dobila potvrdu o smrti svog sina, ona istovremeno veruje da je svog sina pronašla u prigradskom naselju udaljenom 15 km od Beograda.

Ne propustite filmove sa ovogodišnjeg FEST-a na specijalnim projekcijama u bioskopu Cineplexx Niš.

Poslednji Srbin u Hrvatskoj

Film se prikazuje u sklopu 54. Filmskog Festivala

Cineplexx Niš:

Ovaj događaj je prošao.

Poslednji Srbin u Hrvatskoj

Reži

Cineplexx Niš:

Ovaj događaj je prošao.

Reži

Šavovi

Scenario za "Šavove" je inspirisan svedočenjem beogradske krojačice koja je već skoro dve decenije tražila svog "mrtvog sina".

Cineplexx Niš:

Ovaj događaj je prošao.

Šavovi