Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

SPECIJALNE PROJEKCIJE FILMOVA SA FEST-A

OD 1. DO 5. MARTA CINEPLEXX KRAGUJEVAC PLAZA

Ostvarenja domaće kinematografije prikazana na ovogodišnjem 47. FEST-u na specijalnim projekcijama u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza.

Ovaj događaj je prošao.

DETALJI

Na ovogodišnjem 47. FEST-u, biće prikazana ostvarenja domaće kinematografije, a u okviru čijih specijalnih projekcija će publika u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza imati priliku da upozna neke og glavnih aktera ovih naslova.

Projekcija filma „Reži” zakazana je za petak 1. mart od 19 časova. Film prati priču jednog običnog dana u životu tinejdžerke, u kojem sve što je izgledalo kao luda i vesela avantura polako prerasta u noćnu moru sa ožiljcima za ceo život.
Publici će se na kraju projekcije pokloniti glavni akteri filma, među kojima Đurđina Radić, Miloš Ivanović, Nikola Petrović, Aleksandar Ranković, Predrag Vasić i reditelj filma Kosta Đorđević.

Specijalna projekcija filma „Poslednji Srbin u Hrvatskoj” zakazana je za subotu 2. mart od 19 časova. Radnja filma dešava se u Hrvatskoj, sedam godina nakon bankrota. I dok se ljudi bave klasnim razlikama, na globalnom nivou vodi se još veća borba – voda je postala dragocenija od nafte. Da bi je se domogli, moćnici ne prezaju od toga da zarate, pa čak ni da ubace zombi-virus.

Film „Šavovi” koji je inspirisan svedočenjem beogradske krojačice koja je skoro dve decenije tražila svog ,,mrtvog sina” biće prikazan u utorak 5. marta od 19 časova. Dok vodi borbu sa upravom bolnice, lekarima, sudovima i opštinskim zvaničnicima kako bi dobila potvrdu o smrti svog sina, ona istovremeno veruje da je svog sina pronašla u prigradskom naselju udaljenom 15 km od Beograda.

Ne propustite filmove sa ovogodišnjeg FEST-a na specijalnim projekcijama u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza.

Poslednji Srbin u Hrvatskoj

Film se prikazuje u sklopu 54. Filmskog Festivala

Cineplexx BIG Kragujevac:

Ovaj događaj je prošao.

Poslednji Srbin u Hrvatskoj

Reži

Cineplexx BIG Kragujevac:

Ovaj događaj je prošao.

Reži

Šavovi

Scenario za "Šavove" je inspirisan svedočenjem beogradske krojačice koja je već skoro dve decenije tražila svog "mrtvog sina".

Cineplexx BIG Kragujevac:

Ovaj događaj je prošao.

Šavovi