Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

SPECIJALNE PROJEKCIJE FILMA ,,3211”


21. septembra od 19.30h i 21h


Istinita priča o Stefanu Đuriću u Cineplexx Niš bioskopu.

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Događaje iz svog života, domaći muzičar Stefan Đurić – Rasta, pretočio je u biografski film ,,3211” koji će biti prikazan na specijalnim projekcijama u Cineplexx Niš bioskopu, u četvrtak 21. septembra od 19.30 I 21 čas.

Najsrećnije fanove očekuje druženje sa Stefanom u periodu od 21 do 22 časa, a biće odabrani metodom lucky seat.


Film “3211” je istinita priča o Stefanu Đuriću, uspešnom muzičaru koji jednog dana gubi sve i odlazi u zatvor gde od njegovog ranijeg života ostaju samo njegove pesme.

Ovo je priča o pravdi, otuđenosti, prepoznavanju životnih prioriteta, o životnoj snazi koja prevazilazi sve prepreke i žudnji za slobodom koja je iznad svega, ali najpre se izdvaja po tome što Rasta kroz ovu situaciju proživljava suočavanje sa vlastitim radom, svojim pesmama i načinom na koje one obogaćuju život njihovih slušalaca. Film "3211" prikazuje jedno transformativno iskustvo koje je dinamično, traumatično i zaključuje se iskupljenjem i jednom izoštrenom slikom sveta.

U glavnim ulogama gledaćemo Stefana Đurića Rastu, Radomira Raleta Milenkovića, Gorana Sultanovića, Slavka Čurovića, Milana Čučilovića i mnoge druge. Scenario je radio Dimitrije Vojinov, a režiju potpisuju Danilo Bećković i Andrijana Stojković.

Ulaznice su uveliko u prodaji na blagajni bioskopa I putem aplikacije CineplexxRS.

3211

Istinita priča o Stefanu Đuriću, uspešnom muzičaru koji jednog dana gubi sve i odlazi u zatvor gde od njegovog ranijeg života ostaju samo njegove pesme.

Cineplexx Niš:

Ovaj događaj je prošao.

3211