Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

SPECIJALNA PROJEKCIJA ,,TEŽINA LANACA 3”


ČETVRTAK, 6. FEBRUAR OD 19 ČASOVA

Boris Malagurski govoriće o zagađenju životne sredine na specijalnoj projekciji svog filma.

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Specijalna projekcija trećeg dela serijala ,,Težina lanaca” biće održana u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu, u četvrtak 6. februara od 19 časova, nakon koje će reditelj filma obratiti gostima bioskopa.

„Težina lanaca 3"
je najnovije ostvarenje filmskog serijala po kome je srpsko-kanadski režiser i producent Boris Malagurski postao veoma popularan prikazujući dešavanja na prostorima bivše Jugoslavije iz perspektive svetskih političkih i ekonomskih kretanja.

Treći deo serijala bavi se sistemskim problemima na ekološkom planu i zagađenju životne sredine. Film ne zaobilazi ekonomski pritisak neoliberalnog poretka u svetu, koji se u jurnjavi za profitom ne osvrće na negativne globalne ekološke i klimatske posledice. Štetnosti genetski modifikovane hrane, štetnosti osiromašenog uranijuma, kao i novi modeli poljoprivrednih programa, koje je autor snimio na Kubi i koji se nude kao ekološko svesna alternativa, teme su ovog filma koji publika sa velikim nestrpljenjem iščekuje.

Ulaznice za specijalnu projekciju filma ,,Težina lanaca 3” u prodaji su na blagajni Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa.

Težina lanaca 3

Treći deo kontroverzne dokumentarne trilogije srpsko-kanadskog filmskog režisera Borisa Malagurskog objašnjava kako vojno-industrijski kompleks, moćne korporacije i političke interesne grupacije ugrožavaju naše zdravlje i goli opstanak, fokusirajući se na primer Srbije i drugih država širom sveta poput Italije i Bolivije.

Cineplexx BIG Kragujevac:

Ovaj događaj je prošao.

Težina lanaca 3