Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

SPECIJALNA PROJEKCIJA FILMA „TAKSI BLUZ”


SUBOTA, 19. JANUAR, CINEPLEXX NIŠ

Kako se jedan običan radni dan taksiste pretvori u gomilu uzbudljivih i komičnih situacija, ne propustite da pogledate na specijalnoj projekciji filma „Taksi bluz”.

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Specijalna projekcija domaćeg filma „Taksi bluz” zakazana je za subotu 19. januar u bioskopu Cineplexx Niš, na kojoj će se gostima bioskopa predstaviti deo ekipe ove romantične komedije, koja je istovremeno i šarmantni i uzbudljivi „road movie”. Glavni junak priče Marko u tumačenju Andrije Miloševića, simpatični, propali dramaturg koji godinama radi kao taksista. Tokom jedne urnebesne noći, Markova naizgled normalna smena na poslu pretvara se u haos, jer se u taksi vozilo ušunja mali Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za ocem. Njihova vožnja će se pretvoriti u bezbroj suludih situacija u kojima će učestvovati mnoštvo likova koji će prodefilovati kroz taksi.

Glavne uloge u ovoj komičnoj priči, čiji scenario potpisuju Marko Backović i Marko Jocić, tumače Andrija Milošević, Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Đuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić i Nikola Pejaković.

Ulaznice za specijalnu projekciju filma u bioskopu Cineplexx Niš, u prodaji su na blagajni bioskopa i online.

Taksi bluz

TAKSI BLUZ je romantična komedija. Istovremeno to je šarmantni i uzbudljivi „road movie".

Cineplexx Niš:

Ovaj događaj je prošao.

Taksi bluz