Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

SPECIJALNA PROJEKCIJA FILMA „PLAYMOBIL“


SUBOTA, 7.DECEMBAR OD 17 ČASOVA

Sjajan događaj uz specijalnu projekciju animiranog filma „Playmobil“ u Cineplexx 4D Delta City bioskopu!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Animirana dečija avantura „Playmobil“ očekuje vas na specijalnoj projekciji na velikom platnu Cineplexx 4D Delta City bioskopa u subotu 7. decembra od 17 i 30 časova. Pored projekcije prepune zabave i sjajnih likova, ono što će prethoditi premijeri je podjednako čarobno. Svi prisutni na događaju koji počinje od 17 časova imaće priliku da vide neke od glumaca koji su radili sinhronizaciju filma „Playmobil“. Glumci će potpisivati plakate filma i fotografisati se sa svojim fanovima. Pored toga, za najmlađe smo pripremili iznenađenje u saradnji prodavnicom igračaka „Pertini“, u vidu poklona koji će ih oduševiti.

Radnja počinje kada Marlin mlađi brat Čarli neočekivano nestane u magičnom, animiranom svetu PLAYMOBILA. Nepripremljena Marla mora da ode u potragu života da bi ga vratila kući.
Krenuvši na fantastično putovanje kroz zapanjujuće nove svetove, Marla se udružuje sa neobičnim i hrabrim novim prijateljima – slatkorečivim vozačem koji prevozi hranu po imenu Del, oštrim i harizmatičnim agentom Reksom Dašerom, dobroćudnim nestašnim robotom, ekstravagantnom dobrom vilom i mnogim drugima. Kroz njihovu uzbudljivu avanturu, Marla i Čarli shvataju da bez obzira na to kako se život odvija, možete postići bilo šta kada verujete u sebe!

Sjajna glumačka ekipa, predvođena rediteljkom sinhronizacije, Dušicom Novaković, pozajmila je svoje glasove ovim simpatičnim likovima i time doprinela da najmlađa bioskopska publika u ovom filmu uživa na pravi način: Anja Mit, Dimitrije Nikolić, Aleksandar Gligorić, Marko Marković, Ivan Marković, Dušica Novaković, Bojan Hlišč, Đurđina Radić Djixx, Milan Antonić, Danica Nikolić, Dragan Vujić Vujke, Nikola Nemešević.

Ne propustite priliku za druženje i zabavu, kao i projekciju koja će vas povesti u magićnu avanturu!

Vidimo se!

Playmobil

Kada njen mlađi brat Čarli neočekivano nestane u magičnom, animiranom svetu PLAYMOBILA, nepripremljena Marla mora da ode u potragu života da bi ga vratila kući.

Cineplexx 4D Delta City:

Ovaj događaj je prošao.

Playmobil