Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

SPECIJALNA PROJEKCIJA FILMA „MOJ JUTARNJI SMEH“

SUBOTA, 15. FEBRUAR OD 20 ČASOVA

Od reditelja Marka Đorđevića, grad Kragujevac dobija svoj film „Moj jutarnji smeh“, povodom čega se održava specijalna projekcija u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu.

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Kako to izgleda kada Kragujevčani stvaraju saznajte na specijalnoj projekciji filma „Moj jutarnji smeh“ 15. februara od 20 časova. Nakon projekcije filma obratiće nam se reditelj i deo ekipe glumaca, čime će ozvaničiti početak prikazivanja filma „Moj jutarnji smeh“.

Kragujevac je dobio svoj film! „Moj jutarnji smeh“ je debitantski igrani film Kragujevčanina Marka Đorđevića, u kome glavne uloge tumače Filip Đurić i Ivana Vuković, svi ponikli kod Slavice Urošević - Slaje, u njenoj dramskoj radionici u okviru Doma omladine Kragujevac. U filmu glume i Bratislav Slavković Keša, Sonja Isailović, Đorđe Đoković, Momčilo Simić, Aleksandar Mitrović i Snežana Tatalović, svi Kragujevčani. Tu su i Jasna Đuričić i Nebojša Glogovac koji su nam ukazali čast i pridružili se ovoj kragujevačkoj družini.

Pobednik Festivala autorskog filma, po mnogimanajbolji domaći film u protekloj godini. Dosad je opisan raznim rečima – kao retko dobro upakovano filmsko delo, nesvojstveno našoj kinematografiji, naslednik crnog talasa, drama koja će vas nasmejati ili komedija koja će vas rasplakati. „Moj jutarnji smeh“ je priča o zakasnelom odrastanju tridesetogodišnjaka Dejana koji konačno gubi nevinost. Sve to, u širem smislu, govori o jednoj generaciji koja je odrastala „pod staklenim zvonom“ i čiji su roditelji pokušavali da sačuvaju decu od surove realnosti. Sada, kada su roditelji izgubili dostojanstvo i snagu i kada su porodice počele da se urušavaju, njihova deca, već odrasli ljudi, konačno moraju da preuzmu odgovornost i suoče se sa životom.

Karte su u prodaji!

Moj jutarnji smeh

Film se prikazuje u okviru 55. filmskih susreta u bioskopu Cineplexx Niš!

Cineplexx BIG Kragujevac:

Ovaj događaj je prošao.

Moj jutarnji smeh