Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

SPECIJALNA PROJEKCIJA FILMA BALKANSKA MEĐA U NIŠU

PETAK, 22. MART

Inspirisan istinitim događajem, film koji nosi snažnu mirovnu poruku protiv rata, duboko će dirnuti svakog gledaoca na specijalnoj projekciji u bioskopu Cineplexx Niš.

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Specijalna projekcija filma ,,Balkanska međa” zakazana je za petak, 22. mart u bioskopu Cineplexx Niš. Glavni akteri filma, Milena Radulović, Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Aleksandar Srećković Kubura, pokloniće se niškojj publici te večeri.
Neposredno posle ratnog plamena u Bosni, na Balkanu raste novo žarište. Sukobi Srba i Albanaca na Kosovu nekontrolisano rastu, srpske snage pokušavaju da potisnu ,,Oslobodilačku vojsku Kosova”. Međunarodna zajednica optužuje Vladu u Beogradu za prekomernu upotrebu sile i bez saglasnosti Ujedinjenih nacija NATO počinje bombardovanje Srbije. Bataljon ruskih padobranaca je na misiji preuzimanja aerodrome ,,Slatina” u Prištini.

Film predstavlja pravi umetničko delo, prikazujući borbu dobra i zla, ali ne u političkom, već u umetničkom smislu.

Sjajna ekipa prošetaće crvenim tepihom bioskopa Cineplexx Niš i pokloniti se publici.

Ne propustite ovo, istinitom pričom inspirisano umetničko delo. Karte su uskoro u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Niš.

Balkanska međa

Neposredno posle ratnog plamena u Bosni, na Balkanu raste novo žarište. Sukobi Srba i Albanaca na Kosovu nekontrolisano rastu, srpske snage pokušavaju da potisnu “Oslobodilačku vojsku Kosova”. Međunarodna zajednica optužuje Vladu u Beogradu za prekomernu upotrebu sile i bez saglasnosti Ujedinjenih nacija NATO počinje bombardovanje Srbije.

Cineplexx Niš:

Ovaj događaj je prošao.

Balkanska međa