Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

SONIK U MX4D EFEKTIMA!


OD ČETVRTKA, 13. FEBRUARA

Očekuj neočekivano kada se plava svetlost iznenada pojavi u 4D sali Cineplexx Delta City i Cineplexx Promenada bioskopa.
Sonik
dolazi da se bori sa negativcima, a ti budi svedok neverovatne akcije!

detalji

Poseti bioskope Cineplexx Delta City i Cineplexx Promenadu, smesti se u bioskopsko sedište i prepusti se brzini kojom upravlja Sonik. Plavi jež će prilikom kretanja zatresti tvoje sedište, zagolicati te bodljom po vratu ili nozi, ali će se i tvoja frizura poremetiti zbog vetra. Platno će ti omogućiti odličan pregled kretanja Sonika, a perfektan zvuk osećaj kojom brzinom se kreće.

Sonik prelazi 9 miliona koraka dnevno, pa će ti biti potrebno zagrevanje za ovu avanturu. Pomeranje, udaranje i skakanje sedišta uz miris koji će se širiti, odvešće te daleko od bioskopa, ali ne brini, samo u mislima.
Ako si nekad igrao SEGA igricu i upraljvao Sonikom, znaćeš da je ovaj način upoznavanja plavog ježa daleko zanimljiviji i realniji. Plave munje će sevati i pokazati kojom snagom upravlja na prvi pogled slatko plavo biće.

Nadamo se da imaš kondicije da ispratiš Sonika! Vidimo se!

Sonikov film

SONIKOV FILM je igrana, akciona avantura, komedija, inspirisana svetski poznatom i popularnom SEGA igricom, u kojoj je glavni junak svetloplavi jež.

Sonikov film