Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

SNEŠKO PREMIJERNO U BIOSKOPIMA CINEPLEXX


Sreda,18. oktobar u 20:00h

Majkl Fasbender u trileru „Sneško“ premijerno u sredu 18. oktobra od 20 časova u svim bioskopima Cineplexx.

Karte
su već u prodaji na blagajni bioskopa!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Triler „Sneško“, zasnovan na svetskom bestseleru pisca Jua Nesbea, premijerno će biti prikazan u sredu 18. oktobra od 20 časova u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš. Karte za premijerno prikazivanje filma o omiljenom skandinavskom detektivu, koga tumači Majkl Fasbender, su već u prodaji na blagajni bioskopa!

Kad glavni detektiv elitnog kriminalističkog odeljenja Hari počne da istražuje nestanak žrtve prvog snežnog dana, uplašiće se da je neuhvatljivi serijski ubica možda ponovo aktivan. Uz pomoć genijalnog regruta Katrine, ovaj policajac će morati da poveže deceniju stare slučajeve s brutalnim novim, ukoliko želi da nadmudri ovo nezamislivo zlo pre nego što sneg ponovo padne. Gotovo istovremeno nestaju dve udate žene iz predgrađa, a Hari i Katrina udruženim snagama nastoje da otkriju vezu među njima. A veza, čini se, ima i više nego što su očekivali, te policajci završavaju u nizu ćorskokaka, dok Sneško na miru sprovodi svoj plan u delo. Pored Majkla Fasbendera, uloge tumače Rebeka Ferguson, Šarlot Ginzberg, Val Kilmer, Džej Kej Simons, Sofija Helin i drugi, a u maloj ulozi će se pojaviti i sam pisac Ju Nesbe.

Ne propustite priliku da među prvima pogledate ovaj fantastičan film i saznate zbog čega norveškog pisca nazivaju majstorem trilera.

Film se nalazi u distribuciji Taramount film-a.

Sneško

Kad glavni detektiv elitnog kriminalističkog odeljenja (Fasbender) počne da istražuje nestanak žrtve prvog snežnog dana, uplašiće se da je neuhvatljivi serijski ubica možda ponovo aktivan.

Sneško