Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

SNAGA 10 PRSTENOVA U 4D SALI!


OD ČETVRTKA 2. SEPTEMBRA

Studio Marvel lansira spektakl ,,Šeng-Či i legenda o deset prstenova“ koji će aktivirati nepredvidive 4D efekte u salama Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskopa.

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Dolazak u bioskop i odabir filma uvek budi zadovoljstvo i vrhunsku zabavu. Ali kada je u pitanju kombinacija 4D efekata i borilačkih veština, onda je ulazak u salu ustvari teleport u Marvelov univerzum. Da li spremio svoju superherojsku opremu?

Šeng Či će ti ustupiti sedište koje će ti do detalja preneti kako izgleda biti vrhunski znalac borilačkih veština.
Ruke će ti obaviti deset prstenova jer ne možeš nespreman krenuti u borbu protiv terorističke grupe. Pripremi svoje najbolje pokrete, jer će u sali sevati od žestine borbe. Potrebna je i neverovatna brzine, te će vetar i strujanje vazduha biti efekat koji ćeš osećati tokom trajanja filma ,,Šeng-Či i legenda o deset prstenova“. U filmu će te pratiti senke prošlosti, te ćeš osećati golicanje duž celog tela. Drevna magija će podići vodu, čije ćeš kapljice moći da posmatraš baš iz svakog ugla, a ako te i malo pokvase, sve je to deo ovog spektakla. Miris prirode i zelenila će prosteći iz ruku čarobnice koja će biti saputnica kroz ovu pustolovinu.

Kao i uvek ukombinuj miris toplih kokica, ukus hrskavih načosa i mehuriće svog omiljenog pića uz 4D efekte, jer nema boljeg osećaja nego kada aktiviraš sva svoja čula.

Vidimo se ratniče!

Šeng-Či i legenda o deset prstenova

Supeherojski spektakl poznatog studija Marvel, u kom glavnu ulogu tumači kanadski glumac kineskog porekla Simu Li.

Šeng-Či i legenda o deset prstenova