Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

SAB ZIRO LEDI 4D SALU


OD ČETVRTKA, 8. APRILA

Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskopi ti daju priliku da avatare iz svoje omiljene igrice ,,Mortal Kombat“ sada vidiš i na velikom platnu, ali i doživiš suštinu njihovih moći uz MX4D efekte.

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

DETALJI

Moć, snaga i borba su ono što će ispuniti univerzum u koji ćeš ući onog trenutka kada pređeš prag 4D sale u Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskopima. Ponesi svoje tajno oružje, jer ekipa koja te očekuje je usavršila tehnike rukovanja svojim moćima. Samo je pitanje, da li si na strani dobra ili zla?
Svesni smo toga da će naše okruženje u MX4D sali biti nepredvidivo i spremno na sve, više nemamo džojstik da upravljamo odabranim likom, pa moramo otvoriti četvore oči.

A kada Kitana bude raširila svoje lepeze vazduh će strujati, vetar duvati, a naši zvučnici će u potpunosti preneti brzinu pokreta. Škorpion će koristiti svoje moći u borbi služeći se vatrom, čiji ćeš miris zasigurno osetiti. Šiva će sa sve svoje četiri ruke jako tresti tvoje sedište, pomerati ga gore dole. A ako osetiš žmarce i golicanje, to se verovatno Sindelina kosa obavija oko tebe, samo sedi mirno i završiće se na tome. Naglo paljenje i gašenje intenzivne svetlosti će se desiti onog trenutka kada Rajden bude upotrebio svoju poznatu moć, a to je struja viskog napona.

Dođi u Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskope i budi svedok demonstracije moći likova koji su upotpunili detinjstvo svakog od nas. Sigurni smo da će naša 4D sala pružiti svima to zadovoljstvo da prisustvuju fataliti potezima ,,Mortal Kombat“ likova.

A koja je tvoja moć?
Sigurni smo da ako nisi svestan nijedne druge, onda poseduješ moć da najbrže od svih pojedeš kokice, a to nije mala stvar.

Vidimo se u bioskopu, a za svaki slučaj ponesi i džojstik, jer ko zna, možda i ovog puta budu reagovali na tvoje komande.

Mortal Kombat

MMA borac Kol Jang, koji je navikao da dobija batine za novac, nije svestan svog nasleđa – tačnije, zašto je car Autvorlda, Šang Cung poslao svog najboljeg ratnika, Sab Ziroa, u lov na njega.

Cineplexx 4D Delta City:

Ovaj događaj je prošao.

Mortal Kombat