Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Comedy night “Noćne igre”

Četvrtak, 22. februar od 20 časova

Nezaboravno veče uz mnogo smeha i zabave obećavamo vam na prvom Comedy night događaju u svim bioskopima Cineplexx!

Ovaj događaj je prošao.

detalji


Nezaboravno veče uz mnogo smeha i zabave obećavamo vam na prvom Comedy night događaju u svim bioskopima Cineplexx zakazanom za 22. februar od 20 časova!
Specijalan program i luda komedija obećavaju veče koje nećete zaboraviti. Ne pristajte na smešno, pripremite se za urnebesno!

Samo za vas, pripremili smo kratak stand up nastup u trajanju od 20 minuta, pre početka filma, u kojem će se predstaviti sjajni komičari koji će vas samo zagrejati za ono što tek sledi, mnogo smeha uz odličnu komediju sa tragovima fantastične misterije. U bioskopu Cineplexx Delta City uživaćete u nastupu Mariane Aranđelović, u Cineplexx BIG Beograd će vas dočekati Miloš Nikolić, dok je Cineplexx UŠĆE Shopping Center rezervisan za komičara Filipa Ugrenovića. U Nišu će vas zabavljati Miloš Krivokapić, dok će vam se u Kragujevcu predstaviti Milan Ćirković.

Tu zabava ne prestaje! Specijalno u bioskopima u Beogradu, sve posetioce očekuje svetska hit zabava uz partnera događaja EscapeGame. Provedite trenutke za pamćenje sa porodicom ili prijateljima uz zagonetke koje možete naći u našim bioskopima te večeri, a one najsrećnije nagradićemo i besplatnim vaučerima za escape room avanturu za celo društvo.
Rediteljski dvojac Džonatan Goldstin i Džon Francis Dejli koje znamo iz filma “Godišnji odmor snova” zaslužni su za ovu fantastičnu komediju o grupi prijatelja kojima se jedne večeri krenu da događaju neverovatne stvari.

Okosnica filma je grupa prijatelja koja se redovno sastaje kako bi zajedno provodili večeri uz druženje i igru. Te su večeri svima dugogodišnja tradicija a ujedno i beg od svakodnevnih briga, sve dok jedne večeri ne svedoče događaju koji će im promeniti život.
Zabava je zagarantovana a dolazak je na sopstvenu odgovornost :)

Noćne igre

Rediteljski dvojac Džonatan Goldstin i Džon Francis Dejli koje znamo iz filma “Godišnji odmor snova” zaslužni su za ovu ludu komediju o grupi prijatelja kojima se jedne večeri krenu da događaju neverovatne stvari.

Noćne igre

U saradnji sa

Escape Game