Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Prvi Cineplexx Movie night za članove Cineplexx bonus kluba!


petak, 20. aprila od 20 časova

Dupli bonus bodovi za sve članove Cineplexx bonus kluba kupovinom ulaznica za film „Neće moći ove noći”!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Za sve korisnike Cineplexx bonus kartice i one koji to žele da postanu, pripremili smo specijalan Movie night događaj!

Pogledajte urnebesnu komediju „Neće moći ove noći” u petak, 20. aprila od 20 časova, u okviru Cineplexx bonus klub Movie night događaja i duplirajte bonus bodove prikupljene za kupovinu ulaznica za projekciju filma “Neće moći ove noći! Sve što je potrebno jeste da budete član Cineplexx bonus kluba i da svoje ulaznice za ovu urnebesnu komediju kupite na blagajni bioskopa ili online, u petak 20. aprila. Ne propustite događaj specijalno namenjen članovima Cineplexx bonus kluba!

Pratite posebno obeležene brze kase, jer se Cineplexx potrudio da upravo vi imate prvenstvo prolaza te večeri, a pored duplih bodova za kupovinu ulaznica, na blagajni bioskopa očekuje vas i ohlađeni Fuze tea za potpuno uživanje u komediji koja vas neće ostaviti ravnodušnim! Ukoliko niste naš član, ne brinite, registracija te večeri će biti dostupna, potrebno je samo da pronađete bonus kartica kutak u svakom bioskopu i uživanje uz neverovatnu komediju i sjajne pogodnosti za Cineplexx fanove može da počne!

Lesli Men, Ike Barinholc i Džon Sina glume u filmu „Neće moći ove noći”, rediteljskom debiju za Kej Kenon. Producenti ove komedije su Set Rogen, Evan Goldberg i Džejms Viver. Kada troje roditelja otkriju plan njihovih ćerki o gubljenju nevinosti na maturi, organizovaće jednovečernju tajnu operaciju kako bi zaustavili klince u njihovim namerama

Vidimo se 20. aprila u vašem omiljenom bioskopu da zajedno obeležimo prvi fanovski događaj za naše članove!

Neće moći ove noći

Kada troje roditelja otkriju plan njihovih ćerki o gubljenju nevinosti na maturi, organizovaće jednovečernju tajnu operaciju kako bi zaustavili klince u njihovim namerama. Lesli Men, Ike Barinholc i Džon Sina glume u filmu “Neće moći ove noći”, rediteljskom debiju za Kej Kenon.

Neće moći ove noći