Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Prvi Cineplexx 4D bioskop uskoro u Beogradu


Doživite film uz revolucionarnu MX4D tehnologiju!

detalji

Cineplexx sa ponosom najavljuje da će najnovija MX4D tehnologija uskoro biti dostupna u prestonici Srbije. Svi ljubitelji sedme umetnosti će imati priliku da uz pomoć specijalnih efekata, revolucionarne 4D tehnologije, osete i gledaju film čitavim telom isključivo u bioskopu Cineplexx u Beogradu.

MX4D predstavlja budućnost kinematografije i pruža čak 14 specijalnih efekata, među kojima su kiša, vetar, magla, čak i sneg! Uz pomoć ove tehnologije, posetioci će utonuti u platno i postati deo filma, pošto je MX4D sala opremljena sa specijalnim sedištima koja se kreću u skladu sa radnjom filmom. Dodatni uređaji proizvode mirise i mehuriće, kao i golicanje vrata i nogu, tako da tokom gledanja filma u Cineplexx MX4D sali sva čula će biti aktivna!

MX4D najava:

https://youtu.be/lgZwEEL-Eo4Američka MX4D tehnologija je višestruko nagrađivana i jedna je od retkih koja je odobrena od strane najvećih holivudskih studija, uključujući Universal, Marvel, Sony Pictures, Paramount Studios, Disney i Warner Bros što garantuje veliki broj blokbastera koji bioskopsku publiku očekuju u narednim mesecima.