Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Specijalna projekcija „Mali vampir“


subota, 20 januar u 14:15h

U subotu 20. januara u 14:15 časova u bioskopu Cineplexx Delta City, biće organizovana specijalna projekcija filma „Mali vampir” uz prisustvo dela glumačke ekipe koja učestvuje u sinhronizaciji.

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Ove subote će najmlađi imati prilike da se na specijalnoj projekciji filma „Mali vampir”, koja je zakazana za 14:15 časova u bioskopu Cineplexx Delta City zabave i fotografišu sa glavnim junakom. Glumci koji pozajmljuju glas junacima će pred početak filma pozdraviti publiku i poželeti im dobrodošlicu.

Omiljeno štivo dečaka Antona strašne su priče, posebno o vampirima. Jednog dana dobio je priliku da upozna pravog mladog vampira Rudija i njegovu sestricu Anu. Tako postaju prijatelji. Rudi se pokazao kao ljubazan, a najveću zapetljanciju u celoj priči izazvali su pokušaji Antonovih roditelja da upoznaju njegovog prijatelja. Ali kako objasniti neobičnosti vezane za Rudija - otrcani crni plašt koji nikada ne skida, zašto dolazi u sitne noćne sate i zašto stalno rukom pokriva usta.

Glumci koji pozajmljuju glas junacima filma su: Iva Stefanović, Milan Tubić, Vladislava Đorđević, Jelisaveta Karadžić, Jovana Stipić, Marko Marković, Dušan Čavić, Isidora Minić, Peđa Damjanović, Tomaš Sarić, Stevan Piale i Jelena Jovičić.

Karte su u prodaji
na blagajni bioskopa.

Mali vampir

Omiljeno štivo dečaka Antona strašne su priče, posebno o vampirima.

Cineplexx Delta City:

Ovaj događaj je prošao.

Mali vampir