Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Pretpremijera Meda Pedington 2

Omiljeni lik kultne engleske serije, medvedić Pedington, se vratio! U subotu 2. decembra od 15:20 časova u bioskopu Cineplexx Delta City, specijalnoj projekciji filma će prisustvovati deo glumačke ekipe na čelu sa glavnim glumcem Bojanom Perićem koji tumači lik Pedingtona. Svi posetioci moći će da se fotografišu sa ekipom, koja će se i pokloniti publici pre filma.

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Meda koji više od pet decenija oduševljava decu širom sveta vraća se na veliko platno. Od subote, 2. decembra, mališani mogu uživati u novim dogodovštinama popularnog mede u animiranoj avanturi „Meda Pedington 2”, sinhronizovanoj na naš jezik. Na specijalnoj projekciji od 15:20 časova u bioskopu Cineplexx Delta City, će prisustvovati deo glumačke ekipe na čelu sa glavnim glumcem Bojan Perićem koji tumači lik Pedingtona. Svi posetioci moći će da se fotografišu sa ekipom, koja će se i pokloniti publici pre filma.

Sada kada se medvedić Pedington srećno smestio kod porodice Braun, kao ravnopravan član zajednice, širi radost i ljubav gde god dođe. U potrazi za savršenim rođendanskim poklonom za 100. rođendan svoje voljene tetke Lusi, Pedington nailazi na savršenu knjigu u antikvarnici ali će morati da odradi niz poslova kako bi je kupio. Međutim, kada otkrije da je knjiga ukradena, Pedington i Braunsi će morati da krenu u potragu za lopovom.

Ulaznice su u prodaji.

Meda Pedington 2

Omiljeni lik kultne engleske serije slikovnica, medvedić Padington, vraća se na velika platna s novim avanturama.

Meda Pedington 2