Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Premijerno „Alita: Borbeni anđeo" 3D


Epska avantura „Alita: Borbeni anđeo", premijerno stiže u bioskope Cineplexx u utorak 12. februara, a karte za ovaj filmski 3D spektakl su u prodaji na blagajnama bioskopa.

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Nakon ogromnog uspeha koji je postigao sa prvim u istoriji 3D filmom, revolucionarnim ostvarenjem „Avatar”, Džejms Kameron se posle duže pauze odlučio na još jednu epsku avanturu, ali ovaj put u ulozi scenariste i producenta. „Alita: Borbeni anđeo" biće premijerno prikazana u utorak 12.februara od 19:30 časova u bioskopu Cinepelxx UŠĆE Shopping Center i 20 časova u bioskopima Cineplexx 4D Delta City, BIG Beograd, Niš, Kragujevac i Cineplexx Promenada.

Više od petnaest godina scenarista Džejms Kameron je pripremao svoju adaptaciju manga stripa „Alita: Borbeni anđeo", koji je pre trideset godina osmislio i nacrtao japanski umetnik Jukita Kišira.

Lik ženskog heroja Alite ovekovečila je kanadska glumica kubansko-američkog porekla Roza Salazar. Osim Roze, u ostalim ulogama našli su se Oskarom nagrađeni glumci: Kristof Valc, Dženifer Koneli i Maheršala Ali. Među glumačkom ekipom su i mlade glumice Eiza Gonzales i Lana Kondor.

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa.

Alita - borbeni anđeo

Više od petnaest godina scenarista Džejms Kameron je pripremao svoju adaptaciju manga stripa “Alita: Borbeni anđeo”, koji je pre trideset godina osmislio i nacrtao japanski umetnik Jukita Kišira.

Alita - borbeni anđeo