Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Premijera filma „Viking”


Utorak, 21. mart

Ne propustite neverovatnu avanturu, koja će vas odvesti na daleka istorijska mesta hladne Rusije i upoznati sa događajima iz tog perioda.

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Premijera dugo iščekivane ruske istorijske drame „Viking” održaće se u utorak 21. marta od 20:00 časova u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center. Karte za ovaj uzbudljiv akcioni film su u prodaji na blagajni bioskopa.

Režiser Andrej Kravčuk na vrlo interesantan način prenosi istoriju krajem 10. veka i događaje koji će zauvek promeniti Rusiju. Među glavnim akterima u ovom uzbudljivom filmu, našli su se Danila Kozlovski, Svetlana Kočenkova, Maksim Sukhanov, Aleksandra Bortič, Igor Petrenko, Vladimir Jepifantsev, Andrej Smolijakov, Kirill Pletnev.

Priča nam dolazi iz srednjeg veka, iz vremena mačeva i tamnih zakona krvi, kada je pritisak velikog haosa davao povod za heroje. Surovi predeli fjordova i beskrajna snaga Ledenog okeana razvijala je u starosedeocima osećaj samopoštovanja i želje da budu dostojni ovog sveta. Ta strast ih je održavala u ovim krajevima Zemlje. Nakon, smrti oca, vladara Kijevske Rusije, mladi knez je prinuđen na izgnanstvo. U izgnanstvu okuplja vojsku nadajući se da će ponovo osvojiti Novgorod ali se na tom putu suočava sa moćnim Vizantijskim snagama.

Ne propustite neverovatnu avanturu, koja će vas odvesti na daleka istorijska mesta hladne Rusije i upoznati sa događajima iz tog perioda.

Film „Viking“ se nalazi u distribuciji Delius distributerske kuće.

Viking

Iz teških vremena mačeva i tamnih zakona krvi, kada je pritisak velikog haosa davao povod za heroje. Iz Srednjeg veka dolazi nam priča koja je promenila Rusiju zauvek...

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

Ovaj događaj je prošao.

Viking