Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Premijera filma „Princeza i zmaj - Beskrajna priča”


Pridruži se hrabroj princezi Sofiji i njenom prijatelju zmaju u borbi protiv zlog čarobnjaka, premijerno ove subote, 10. novembra od 16:50 časova u bioskopu Cineplexx 4D Delta City. Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Pogledajte premijerno šta se dešava u svetu punom zmajeva, živopisnih stvorenja i gnoma, ove subote od 16:50 časova u bioskopu Cineplexx 4D Delta City. Upoznajte glavnu junakinju Sofiju, koja započinje svoju uzbudljivu pustolovinu da nađe ogledalo kojim može da se poveže sa svojim prijateljima u dalekoj zemlji.

U toj avanturi saznaje da i u njenom dvorcu postoji tajno ogledalo pomoću kojeg može da se poveže sa svojom majkom koja je napustila kralja Alistera dok je ona bila još beba. Vraća se kući sa svojim najboljim prijateljem zmajem i saznaje da je ogledalo sakrio pokvareni savetnik kralja Alistera. Sofija i Zmaj zajedno kreću u potragu za čarobnim ogledalom, pronalaze majku i proteraju zlog savetnika sa dvora.

Priključi se nagradnom konkursu, pogledaj film u bioskopima Cineplexx i, uz malo mašte i sreće, osvoji putovanje u najzabavniji park u Italiji za dve osobe. Više o konkursu pogledaj na zvaničnoj fejsbuk stranici Dexin film.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa.

Princeza i zmaj - Beskrajna priča

SINHRONIZOVANO!
Na proslavi svog sedmog rođendana mala princeza Sofija luta kroz tajne odaje dvorca i pronalazi čarobnu knjigu koja je vodi u čudesnu zemlju.

Cineplexx 4D Delta City:

Ovaj događaj je prošao.

Princeza i zmaj - Beskrajna priča