Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Premijera filma „Grinč” 3D i 4D


U nedelju, 18. novembra u bioskopu Cineplexx 4D Delta City od 18 časova uživaćemo u nestašlucima omiljenog mrguda na 3D, dok vas od 18:15h čekamo na prvoj dečijoj 4D premijeri! Pripremite se za kićenje jelke sa ekipom sinhronizacije u istom bioskopu, dok vas u Cineplexx UŠĆE Shopping Center čekamo od 17 časova. U bioskopima Cineplexx BIG Beograd, Kragujevac i Niš premijera je zakazana za 18 časova.
Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Da li ste spremni za duhovitu, toplu i prazničnu priču? Povedite najmlađe i iskoristite priliku da među prvima pogledate ovaj dugoočekivani crtać.

U susret praznicima mališani će, zajedno sa glumcima koji su deo sinhronizacije, u bioskopu Cineplexx 4D Delta City kititi jelku koju je Grinč poslao direktno iz Holivuda!

“Grinč” je priča o neobičnom mrzovoljnom ciniku koji kreće u misiju da ukrade Božić, a čije se srce do kraja te avanture menja zahvaljujući neobuzdanom duhu devojčice koja veruje u Božić i čaroliju praznika. I svake godine, pred Božić, Grinča sve više i više nervira sve veća i svetlija i glasnija praznična atmosfera. Kada grad objavi da je u planu ukrašavanje tri puta veće jelke nego obično, Grinč shvata da je jedino šta mu preostaje kako bi sebi obezbedio malo mira i tišine, da ukrade Božić. Kako bi to izveo, rešio je da se maskira u Deda Mraza.

Film će biti prikazan u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji, a samo neki od naših glumaca i ljudi iz javnog života koji su pozajmili glasove junacima su: Milan Tubić, Nebojša Ilić, Mina Lazarević, Zoran Kesić…

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa.

Grinč

SINHRONIZOVANO!
Universal Pictures i Ilumination predstavljaju nam fenomenalnu animiranu avanturu, baziranu na književnim, prazničnim klasicima doktora Susa.

Grinč