Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Premijera filma „Tajna izgubljenog kraljevstva“


SUBOTA, 22. FEBRUAR U 16 ČASOVA

Hrabri Mozli premijerno na velikom platnu Cineplexx 4D Delta City bioskopa!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Vera u sebe odvešće te u novu avanturu zajedno sa Mozlijem i njegovom porodicom. Nova avantura stiže ranije u Cineplexx 4D Delta City bioskop. U subotu, 22. februara u 16 časova, Mozli dolazi po tebe i vodi te na dalek put. Hadži Nenad Maričić, Jelena Gavrilović, Boda Ninković, Maja Odžaklijevska, Dragan Vujić Vujke, Marko Marković, Dimitrije Nikolić, Milan Antonić, Slobodan Tešić i Nikola Bulatović potrudili su se da te svojom sjajnom sinhronizacijom odvedu u ovaj magični svet Torifanta i njihovo magično kraljevstvo.

Reditelj i scenarista ove animirane avanture Kirbi Atkins našoj publici je dobro poznat kao animator filmova „Štrumpfovi 2“, „Alvin i veverice“, „Džimi Neutron“, kao i Spilbergovog filma „Veliki dobroćudni džin“.
„Tajna izgubljenog kraljevstva“ prati hrabrog Mozlija i njegovu porodicu u potrazi za mitskim kraljevstvom Torifanta. Torifanti su inteligentna bića koja umeju da govore, ali sada žive kao robovi ljudima. Kako bi oslobodio svoju porodicu, naš junak kreće na neizvesno putovanje, u nadi da će naći pomoć i odgovore o svom poreklu. Na tom putu upoznaje neobičnu družinu Torifanta iz obećane zemlje, koji ga odvode do čudesnog grada “Uspravnih” koji krije veliku tajnu njegovog naroda.
„Tajna izgubljenog kraljevstva“ odvešće vas u veliku porodičnu avanturu o ljubavi, nadi, istrajnosti i veri u sebe!

Kreni ka Cineplexx bioskopu hrabro kao Mozli i nabavi svoje ulaznice!

Tajna izgubljenog kraljevstva

Reditelj i scenarista ove animirane avanture Kirby Atkins - našoj publici je dobro poznat kao animator filmova Štrumpfovi 2, Alvin i Veverice, Džimi Neutron, kao i Spilbergovog filma Veliki dobroćudni džin.

Cineplexx 4D Delta City:

Ovaj događaj je prošao.

Tajna izgubljenog kraljevstva