Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Premijera filma „Mulan“


SREDA, 9. SEPTEMBAR

Legendarna priča u novom ruhu.

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

U sredu, 9. septembra od 20 časova u Cineplexx BIG Fashion Beograd bioskopu, premijerno ćemo gledati novi film iz Dizni studija, Mulan.

Nakon više od dvadeset godina otkako je animirana verzija ovog filma očarala publiku širom sveta, imaćemo priliku da pogledamo ovaj klasik u potpuno novom svetlu. Legendarna priča zasluženo dobija svoju igranu verziju, a najpoznatija ratnica na svetu još jednom će pokazati svoj borbeni duh. Koliko se Dizni potrudio da ne razočara ljubitelje ove priče, govori činjenica da je za ulogu Hua Mulan bilo razmatrano preko 1000 kandidatkinja sa 5 kontinenata, dok konačno Jifei Liu nije odabrana za ovu ulogu.

Proslavljeni reditelj Niki Karo predstaviće nam epsku priču o legendarnoj kineskoj ratnici. Neustrašiva mlada žena rizikuje sve što ima, zbog ljubavi prema svojoj porodici i državi i postaje jedan od najvećih ratnika za koje je Kina ikada čula. Kada kineski car pošalje dekret u kome piše da svaka porodica mora da pošalje jednog člana koji će se pridružiti Carskoj vojsci u odbrani zemlje od osvajača sa severa, Hua Mulan, najstarija ćerka proslavljenog ratnika, zameniće svog obolelog oca. Prerušena u muškarca, predstavlja se kao Hua Jun i na svakom koraku suočiće se sa izazovom kako bi prigrlila svoju unutrašnju snagu i istinski potencijal.

Ovo je epsko putovanje koje će je preobratiti u poštovanog ratnika i na kome će zaslužiti poštovanje i zahvalnost čitave nacije i njenog oca učiniti ponosnim.

Karte su u prodaji!

Mulan

Film se prikazuje u okviru 16. Kids Festa

Cineplexx BIG Beograd:

Ovaj događaj je prošao.

Mulan