Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Premijerni vikend filma „Mali šef” u bioskopima Cineplexx


8. i 9. april

Ne propustite neverovatnu animiranu avanturu koja će vas nasmejati do suza, i saznajte ovoga puta da li ste na strani beba ili kuca.

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Ovog proleća na repertoaru bioskopa Cineplexx pogledajte jedan od najiščekivanijih filmova u aprilu! Mališane i one koji se tako osećaju, obradovaće najnovija sinhronizovana avantura „Mali šef“ koja će se premijerno prikazati 8. i 9. aprila u svim bioskopima Cineplexx širom Srbije.

Autori animiranih avantura „Šrek“ i „Madagaskar“ predstavljaju svoj novi projekat. „Mali šef“ je urnebesno univerzalna priča o tome kako dolazak nove bebe utiče na porodicu, ispričana iz ugla neodoljivog, ali pomalo nepouzdanog naratora, maštovitog sedmogodišnjeg Tima. Glasove glavnim likovima pozajmljuju Srđan Timarov, Nikola Brun, Ivana Knežević, Marko Marković i Branislav Platiša, dok je rediteljka sinhronizacije Tea Puharić.

Karte su već u prodaji na blagajni bioskopa.

Mali šef

Mali šef je urnebesno univerzalna priča o tome kako dolazak nove bebe utiče na porodicu. Ispričana iz ugla jednog nepouzdanog naratora, maštovitog sedmogodišnjeg Tima.

Mali šef