Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PREMIJERA FILMA „KOLIBA“


Sreda, 5. april od 20 časova

Knjiga koja je uzburkala čitalačke strasti i postavila nove rekorde na svetskim top-listama, pretočena je u fantastičan film, koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

Karte su već u prodaji na blagajni bioskopa.

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

U sredu, 5. aprila od 20 časova u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš, premijerno će biti prikazan dugo iščekivani film „Koliba“, zasnovan na istoimenom bestseleru koji je prodat u više od 5 miliona primeraka i preveden na više od 40 jezika.

Knjiga koja je uzburkala čitalačke strasti i postavila nove rekorde na svetskim top-listama, pretočena je u fantastičan film, koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Režiser Stjuart Hazeldin na vrlo interesantan i dirljiv način, daje odgovore na večna pitanja, i baca novo svetlo na smisao života i unutrašnju borbu i poteškoće sa kojima se susreće svako od nas. Glavne uloge u filmu tumače Sem Vortington, Rada Mičel, Tim Makgrao i oskarovka Oktavija Spenser.

Film “Koliba” govori o putovanju čoveka, koje će mu otvoriti oči i zauvek promeniti život. Priča polazi od oca čija je ćerka Misi oteta i ubijena tokom porodičnog izleta. Jedino što je ostalo, krvavu haljinicu, policija je pronašla u napuštenoj kolibi u divljini Oregona. Četiri godine kasnije ožalošćeni Mek prima čudnu poruku, poziv da poseti onu istu kolibu. Okleva, ali ipak odlazi na putovanje koje ga menja iz korena…

Karte su već u prodaji na blagajni bioskopa.

Koliba

Koliba je priča o ocu čija je ćerka Misi oteta tokom porodičnog izleta i ubijena.

Koliba