Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Premijera filma „Afterparti”


četvrtak, 6. april u 20:00 časova

Premijera dugo iščekivane srpske komedije „Afterparti” u Cineplexxu!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Premijera dugo iščekivane srpske komedije „Afterparti” održaće se u četvrtak 6. aprila od 20:00 časova u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center. Karte za ovu uzbudljivu srpsku komediju su u prodaji na blagajni bioskopa.

Režiser Luka Bursać na vrlo interesantan način prenosi noćni život Beograda i izazove sa kojima se mladi danas suočavaju. Među glavnim akterima u ovom zanimljivom filmu, našli su se Rade Ćosić, Nikola Šurbanović, Jana Milosavljević, Vladimir Gvojić, Dragan Jovanović, Slobodan Beštić, Lidija Vukićević.

Priča nam dolazi iz poznatog beogradskog kluba „LINE“ , u kome se živi noćni život koji prepričavaju svi oni koji su ikad bili u Beogradu. Marko Mare, barmen, Tijana - Tića, garderoberka i Stefan - Kinez obezbeđenje, su najbolji prijatelji koji rade zajedno u Lajnu. Oni su svedoci najrazličitijih događaja iz noćnog života, klabinga, koji je postao način njihovog života. Ali Mare ima druge ambicije, da postane glumac. Kada pronađe kasting za jednu od poznatih serija na internetu odlučuje da ode i pokuša da promeni život.

Ne propustite avanturu mladih junaka filma, koji će vas upoznati sa noćnim životom Beograda i poteškoćama i izazovima mlade populacije uopšte.

Afterparti

U poznatom beogradskom klubu „LINE“ živi se noćni život o kom pričaju svi koji su ikad bili u Beogradu.

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

Ovaj događaj je prošao.

Afterparti