Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Premijera „Deda mraz i kompanija“

Subota, 9. decembra od 18:30

Karte za premijeru najveće novogodišnje avanture su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Delta City.

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Najiščekivanija novogodišnja komedija „Deda Mraz i kompanija”, koju potpisuje reditelj popularnog filma „Asteriks i Obeliks: Misija Kleopatra”, Alen Šaba, stiže premijerno u bioskop Cineplexx Delta City 9. decembra od 18:30 časova.

Priliku da se upuste u najveću i najsmešniju sinhronizovanu novogodišnju avanturu na velikom platnu dobila su poznata imena : jedan od najpopularnijih domaćih glumaca Nikola Kojo, pop zvezda Jelena Tomašević i mladi glumac Bojan Perić, koji će prisustvovati premijeri. Pored uživanja u filmskoj avanturi, sve mališane očekuju i pokloni iznenađenja .

Osim izvanredne glumačke ekipe sazdane od najpopularnijih francuskih filmskih imena, među kojima su Alen Šaba, Odri Tatu i Pio Marmaj, nova porodična komedija o Deda Mrazu biće začinjena vizuelnim efektima kakve smo viđali u holivudskim blokbasterima poput serijala o Hariju Poteru. Za sve one koji bi radije pogledali film na francuskom jeziku, u bioskopima Cineplexx će se od 7. decembra naći i titlovana verzija urnebesne porodične komedije.

Nova godina samo što nije, a na Severnom polu zavladala je epidemija gripa. Deda Mraz je u velikom problemu, jer je svih 92.000 vilenjaka dobilo opasnu kijavicu koja ih je prikovala za krevet. Ko će mu sada pomoći da napravi igračke za decu širom sveta? Dobri deka nema dilemu, mora otići na Zemlju u potragu za Gumedićima s vitaminom C koji će pomoći njegovim drugarima da ozdrave, kako bi spasli duh Nove godine.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Delta City.

Deda Mraz i kompanija

Nova godina samo što nije, a na Severnom polu zavladala je epidemija gripa.

Cineplexx Delta City:

Ovaj događaj je prošao.

Deda Mraz i kompanija