Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Svečana premijera filma „Led”


sreda, 7. mart u 20 časova

Emotivna i inspirativna priča, inspirisana istinitim događajima, sa našim mladim i proslavljenim glumcem Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, dolazi nam na veliko platno bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

„Led” je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju.
Još od ranog detinjstva, Nađa je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nađa doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.
Glavnu ulogu pored našeg mladog glumca, koji uživa veliku popularnost i poštovanje u Rusiji, Miloša Bikovića, igra prelepa mlada glumica Aglaja Tarasova.
Ne propustite da najnoviju rusku “bajku” premijerno pogledate u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u sredu 7. marta na projekciji od 20 časova. Publiku će pozdraviti i glavni glumci iz ovog filma!

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Led

Inspirisan istinitim dogadjajima, Led je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju.

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

Ovaj događaj je prošao.

Led