Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Premijera filma “Legenda o Kolovratu”


Četvrtak, 4. januar 20 časova

Glavni glumac filma „Legenda o kolovratu“, Ilja Malakov, specijalni gost premijere u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center! Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Ukoliko želite da uživate u ruskoj priči o herojstvu, ne propustite da premijerno pogledate film „Legenda o kolovratu“, 4. januara u 20 časova. Specijalni gost premijere u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center će biti Ilja Malakov, glavni glumac iz filma, kome predviđaju epski uspeh i preti da postane najgledaniji film ruske kinematografije.

Radnja filma smeštena je u 13. veku kada su mongolske horde i njihov vođa Batu Kan kontrolisali većinu sveta. Kako su se kretali ka Evropi, Mongoli su napadali preostale ruske kneževine koje su im se našle na putu. Ipak, njihove planove kvari mali odred snažnih junaka na čelu sa misterioznim hrabrim ratnikom, Kolovratom. Film donosi očaravajuću priču o legendarnoj borbi iz bogate ruske istorije u kojoj 17 neustrašivih ratnika brani svoju zemlju od hiljada dobro obučenih vojnika. Glavne uloge tumače Ilja Malakov, Aleksej Serebrjakov i Aleksandr Ilin. „Legenda o Kolovratu” je priča o hrabrosti, izdržljivosti i požrtvovanosti za svoju zemlju.

Najmodernija tehnologija, najnoviji specijalni efekti sa kojima se radilo na ovom filmu, dočaravaju scene borbe na jedinstven način na velikom platnu.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa.

Legenda o Kolovratu

U 13. veku mongolske ratne horde i njihov vođa Batu Khan kontrolisali su većinu sveta.

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

Ovaj događaj je prošao.

Legenda o Kolovratu