Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

“Postani kralj na jedan dan”


Četvrtak, 27. april u 19:00 h

Cineplexx se priključuje svetskom događaju “Postani kralj na jedan dan”

Karte u prodaji na blagajni bioskopa!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Cineplexx se priključuje svetskom događaju “Postani kralj na jedan dan” koji se održava u četvrtak 27. aprila, a najavljuje premijeru čuvene epske akcijske avanture koja nam se uskoro bliži u bioskopima. Tim povodom u bioskopu Cineplexx Ušće Shoping Center sa početkom od 19 časova održaće se specijalna i ekskluzivna projekcija filma „Kralj Artur: Legenda o maču“ i to samo za one najvernije fanove koji će imati specijalnu priliku da postanu kraljevi za jedan dan!

Priča o kralju Arturu je svima već poznata, ali ovoga puta ćemo je gledati iz očiju reditelja Gaja Ričija koji donosi dinamični stil epskoj, akcijonoj avanturi o kralju Arturu.

Kada Arturovog oca ubije njegov brat, Vortigern, on preuzme njegovu krunu. Izgubivši nasledstvo, Artur se nađe u mračnim ulicama grada. Ali, kada izvuče mač iz kamena, njegov se život u potpunosti promeni te je prisiljen saznati istinu o svome poreklu…sviđalo se to njemu ili ne. Artur, koji je legitimni naslednik, u društvu svojih prijatelja i llepe Ginevre mora će da se bori svim silama i cielom svojom snagom protiv tiranina Vortigerna i njegovih smrtonosnih magičnih moći koje mu daju prednost.

U filmu glavne uloge tumače holivudske zvezde Anabel Valis, Džad Lou i Čarli Hunem.

Karte za ovu specijalnu VIP projekciju su već u prodaji a samo oni najbrži i najsrećniji če doći do njih s obzirom da su mesta ograničena. Požurite da dodjete do svoje karte i prvi na svetu pogledate ovaj istorijski spektakl Gaja Ričija!

Kralj Artur: Legenda o maču

Kada Arturovog oca ubije njegov brat, Vortigern, on preuzima njegovu krunu.

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

Ovaj događaj je prošao.

Kralj Artur: Legenda o maču