Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Porodični dan uz omiljenog slončeta Damba


Crtani film su obožavali mališani generacijama, a sada nam se Dambo vraća u igranoj verziji, i to u nedelju 31.marta na Porodičnom danu od 12 do 17 časova!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

U režiji Toma Bartona iz studija Dizni, omiljeno slonče Dambo će razgaliti srca mališana, ali i onih starijih u novoj igranoj verziji, inspirisanoj voljenim klasikom koji slavi različitost, u kome se neguje porodica i u kome snovi lete. Porodični dan je zakazan za 31. mart od 12 do 17 časova uz bogat kreativni sadržaj za mališane i izvođenje pravih cirkuskih trikova kojima će animatori sigurno oduševiti posetioce!

Uz svaku kupljenu ulaznicu pripremili smo poklon magazine za decu „Mali Politikin zabavnik”, „Mali Neven” ili „Neven” časopise i DVD crtaće*.

Vlasnik cirkusa (Deni DeVito) angažuje bivšu zvezdu Holta Fariera (Kolin Farel) i njegovu decu da se staraju o novorođenom slončetu, čije ga ogromne uši čine predmetom ismevanja u cirkusu koji se već bori za opstanak. Ali, kada oni otkriju da Dambo može da leti, cirkus se vraća na velika vrata privlačeći ubedljivog preduzetnika V. A. Vandevera (Majkl Kiton) koji skuplja neobične debelokošce za njegov novi, veći od života šou. Dambo će se vinuti do novih visina zajedno sa šarmantnom i spektakularnom umetnicom Kolet Maršant (Eva Grin), dok Holt ne sazna da se ispod platna cirkusa kriju mračne tajne.

Ekipu sinhronizacije čine: Nebojša Milovanović, Dragan Mićanović, Milenko Pavlov, Nina Janković, Marko Baćović, Andrea Josić, Danilo Arnautović, Bojan Krivokapić, Nebojša Kundačina, Miloš Vlalukin, Đorđe David.

Karte su u prodaji!

*Količine poklona su ograničene

Dambo

Film se prikazuje u titlovanoj i sinhronizovanoj verziji!

Dambo