Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Pokreni izazov i otputuj u Veneciju!


07.05. - 31.07.2018.

Gledaj evropske filmove u bioskopima Cineplexx i priključi se European film izazovu.

detalji

Treći krug #europeanfilmchallenge takmičenja traje od 7. maja do 31. jula 2018. godine. Pobednik osvaja nagradu – putovanje na Venecijanski filmski festival (75th Venice International Film Festival)!
Pozivaju se svi zainteresovani stariji od 18 godina da se priključe #europeanfilmchallenge i takmiče za neku od vrednih nagrada. Od ove godine, bioskopi Cineplexx su deo ovog takmičenja, u okviru kojeg se poziva publika da odgleda 10 evropskih filmova (dokumentarni, igrani, animirani, eksperimentalni…) na različitim platformama (internetu, bioskopima, festivalima, televiziji, itd.), objavi naziv filma i platforme na kojoj je film odgledan, postavi fotografiju kao dokaz i haštag #europeanfilmchallenge. Nakon određenog vremena organizator takmičenja će selektovati pobednika, koji će osvojiti atraktivnu nagradu – put na Venecijanski filmski festival, jedan od najvažnijih međunarodnih filmskih festivala A+ kategorije. Pobednici prvog i drugog kruga takmičenja osvojili su putovanje na filmske festivale u Berlinu i Kanu.

Za više informacija možete posetiti zvanični sajt takmičenja www.europeanfilmchallenge.eu .

Nagradna igra predstavlja deo velikog evropskog interaktivnog projekta #europeanfilmchallenge, koji uključuje upotrebu inovativnih i digitalnih promotivnih tehnika i alata, kako bi se doprinelo većoj cirkulaciji evropskih filmova na različitim platformama. Takmičenje se istovremeno odvija u šest evropskih zemalja: Litvaniji, Letoniji, Estoniji, Španiji, Hrvatskoj i Srbiji. Organizatori su „Kino metropolis“, „Kino Bize“, „A-One Films“, „The Film Agency“, „Međunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs“ i „Pari Pikule“. Projekat se realizuje uz podršku Evropske unije kroz program Kreativna Evropa MEDIA i Ministarstva kulture i informisanja RS.