Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PSSST U 4D SALI!


OD ČETVRTKA, 27. MAJA

Da li si nekad pomislio kako ti prija tišina? Verovatno ćeš promeniti mišljenje nakon što pogledaš ,,Tiho mesto 2“ i to uz 4D efekte Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskopa.

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Pravila su sledeća. Univerzum u koji ćeš uploviti nakon što zakoračiš u 4D salu funkcioniše po jedinstvenom principu. Zvukovi su nepoželjni, ustvari oni su zabranjeni, jer ukoliko ih proizvedeš, bićeš u ogromnoj opasnosti. Glas, šum i vrisak su idealan razlog da se čudovišta pojave, zato je sada pravi trenutak da ispoštujemo ono staro čuveno pravilo da se ne priča u bioskopu.

Ono što možeš očekivati je:

1. Blago njihanje i pomeranje sedišta, a možda i ne bude baš toliko blago, jer su čudovišta u konstantoj potrazi za svojim plenom, koje će tražiti među redovima u sali.
2. Golicanje po vratu i nogama su verovatno njuške ili repovi čudovišta, pa ti ne preporučujemo da se okreneš i proveriš o čemu je reč.
3. Kišoviti i magloviti momenti nisu slučajnost, jer uslovi u kojima pronalazimo sklonište od opasnosti nisu uvek najkomforniji.
4. Miris dima će prouzvesti haos koji nastane kada čudovište krene ka svom plenu i pregazi niz automobila.
5. Pobećićmo u šumu, čiji češ miris takođe osetiti.

Ali ono što je najbitnije da ti kažemo, jeste da čulo sluha ovih zastrašujućih bića ne reaguje na zvuk grickanja, čak mislimo da i šaka kokica može da bude jedna vrsta odbrane, jer ih i oni vole. Zato, kokice u levu, sok u desnu i uživaj u tišini, a sve što imaš da kažeš pratnji do tebe, sačuvaj za kasnije.

Dođi da zajedno ćutimo!

Tiho mesto 2

Nastavak napetog horor trilera Džona Krasinskog - Tiho mesto iz 2018. godine.

Cineplexx 4D Delta City:

Ovaj događaj je prošao.

Tiho mesto 2