Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PRONAĐI IZLAZ U 4D SALI


OD ČETVRTKA 19. AVGUSTA

Escape room 2: Bez izlaza je film koji će ujediniti sve MX4D efekte u Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskopima!

Karte su uskoro u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Na blagajni si bioskopa, uzimaš svoje ulaznice, omiljene grickalice i piće, krećeš ka svojoj MX4D sali i sve liči na regularnu posetu bioskopa. U 4D sali je mnoštvo neznanaca, kao i prilikom prošle posete Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskopima. Ali ovo je film Escape room 2: Bez izlaza.
Zavali se u svoje sedište, prepusti se.

Dobrodošao u Escape room 2: Bez izlaza! Upravo si postao učesnik u ovoj zagonetki, gde ćeš morati da rešiš niz mozgalica, zamki, jer moraš naći izlaz.

Vožnja metroom će svakako biti neočekivana, te će se tvoje sedište prilično zanositi.
Na platnu će se odigravati neočekivana misterija, koje ćeš i sam biti deo. Bljesak koji će se povremeno pojavljivati je s namerom tu, jer se nalazite u vozu gde je struja vaš najveći neprijatelj. Uspeo si da pređeš na sledeći nivo, pa bravo za tebe, ali igra je tek počela... Saberi, oduzmi, pomoži, razmisli, pazi gde staješ, ne dozvoli da te dezorijentiše golicanje i vetar, jer igra će sve učiniti da te nadjača. Živi pesak... o da moguće je, kao i voda koje te postepeno sve više i više okružuje. Ne brini potrudićemo se da u potpunosti osetiš neizvesnost ove sobe za beg.

Predomislio si se i ne želiš više da se igraš, žao nam je ali to nije po pravilima naše igre. Ako ništa, ti imaš najlakšu misiju, a to je da dovršiš svoju turu kokica.

Želimo ti puno sreće, ali znamo da je ova misija prelaka za tebe!

Escape Room 2 - Bez izlaza

Zamršene zagonetke i uzbuđenja u sobi za beg koje je postavio reditelj Adam Robitel.

Escape Room 2 - Bez izlaza